Szépen szerepeltek U12-es és U14-es fiaink a hétvégi B33-as tornán

U12-es és U14-es fiataljaink a B-A-Z Megyei 3×3 Kosárlabda Bajnokságon, a Miskolci Egyetem Körcsarnokában mutathatták meg tudásukat szeptember 5-én, vasárnap. A nyárzáró 3×3-as tornáról szép eredményekkel tértek haza a phoenixes fiúk.

Az eredményekről Bartovics Ákos edző számolt be nekünk.

„Az idén nyáron már negyedik alkalommal szervezte meg közösen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség és a MEAFC – Bene Szilárdék – ezt a B33-as tornát. Több korosztály is nevezhetett, mi pedig – Fejes Anita kolléganőmmel – mindig igyekszünk minél több csapattal részt venni. Szerencsére a gyerekek is igénylik ezt, így általában ott voltunk ezeken a versenyeken. A negyedik, nyárzáró fordulóban négy csapattal vettünk részt, két U12-es és két U14-es alakulattal. Összességében elmondhatom, hogy minden csapatunk derekasan küzdött, jól helytálltak, és az U14-es kategóriában el is tudtunk hozni egy harmadik helyezést.

Külön öröm számunkra, hogy az U12-ben – Hímer Bence személyében – a büntetődobóverseny győztese is közülünk került ki. Nagyon jó kis nap volt, sokat kosaraztunk, jó idő volt, más nem is kell. Ezúton is köszönjük a rendezőknek a színvonalas szervezést!”

Kerényi György