U11: Csupán egy és két pontunk hiányzott a 100-hoz! Remek játékkal mutatkozott be U11-es csapatunk!

A miskolci nyitó forduló részletei.

.MEAFC Basket Bulls U11 – Tiszaújvárosi Phoenix KK 57-42 (12-10, 18-18, 14-6, 13-8)

Kenguru Bajnokság „B” csoport, 1. forduló. Miskolc, Zrínyi Ilona Gimnázium.
Vezette: Molnár Krisztián, Burján Márk.

.

Miskolc: Balog (16), Csontos (14), Bozik (12), Némethy (10), Telegdi (3), Figeczki (1), Radics (1), Farkas, Perge, Krappai, Kanócz, Csaba. Edző: Vucskó Zsuzsanna.

Tiszaújváros: Gál (11), Versényi (10), Pólik (6), Nagy (4), Mezei (4), Varga (3), Tóth (2), Csizmadia (2), Farkas. Edző: Drahos Gábor, Fejes Anita.

.

Drahos Gábor vezetőedző: „Elsőre nekem nagyon tetszett csapatom produkciója. Igyekezett a banda, figyeltek, harcoltak, szaladtak és védekeztek, így szépen el is fáradtak. Ez így is van rendjén. Az alapokkal ismerkedünk edzéseken, ezért igen hasznosak a mérkőzések, mert mi rengeteg játékelemmel még tudatosan nem foglalkoztunk, ám ilyenkor kikerülhetetlen az ezekkel való találkozás. A »mélyvízben sokkolást« viszont egészen jól lereagálták a srácok, amit mi edzők is egész jól viseltünk a kispadon. Törekszünk már most, az út elején is a nagyobb sebességre, ami úgy érzem, hogy jó alapot mutat majd a játékosaimnak a további labdás és labda nélküli fejlődésére is”.

 Tiszaújvárosi Phoenix KK – Miskolci Sportiskola Kossuth 98-23 (28-16, 26-5, 19-2, 25-0)

.

Tiszaújváros: Versényi (22), Nagy (21), Pólik (19), Varga (11), Tóth (10), Gál (8), Farkas (5), Mezei (2), Csizmadia. Edző: Drahos Gábor, Fejes Anita.

Miskolc: Molnár (19), Hagyackij (1), Sitkey (1), Horváth (1), Jobbágy (1), Pető, Péntek, Bócz, Gáspár, Jeszenszki, Szántó, Szeredi-Várkoly. Edző: Lantosné Hegyesi Edit, Tóbiás Orsolya.

.

Drahos Gábor vezetőedző: „Az első mérkőzéshez képest picit konkrétabb feladatokat kaptak a fiúk, amit szuperül meg is tudtak valósítani. Bizony négy embernek percről percre egyre hatalmasabbnak tud tűnni az a nagy pálya, pláne, ha mindkét irányban muszáj nekik gyorsan közlekedni. A lihegésükből azt szűrtem le, hogy tetszett nekik. Ezért is gyakoroljuk így, és majd hozzászoknak ehhez is hamar. Ellenfelünk még nagyon friss kerettel rendelkezett, ettől függetlenül igyekeztünk a lehető legtöbb figyelemmel és szorgalommal mérkőzni, így nagyon sok hasznos dolgot tudtunk így is tapasztalni. Külön öröm gyereknek, szülőnek, edzőnek, csapattársnak, hogy ma mindenki feliratkozott legalább egyszer a pontdobók közé. Gratulálok minden résztvevőnknek, jó kis szombati program volt”.