Nagy csatában maradt alul az U18

A Sunshine NYIKSE együttesét fogadta november 4-én U18-as csapatunk. Bár az első félidő remekül sikerült, végül mégis a tiszaújvárosi fiúk maradtak alul.

Magabiztos első félidőt produkált a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK U18-as gárdája. Kívülről szemlélve úgy tűnt, nem lehet veszélyben a győzelem, a 45-35-ös vezetés azonban már a harmadik negyedben kétpontosra apadt (55-53). A sorokat a záró etapban sem sikerült rendezni, így végül 64-80-as nyíregyházi siker született.

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix U18 – Sunshine NYIKSE: 64-80.

Benőcs Viktor edző: “Egy erős kezdést és fegyelmezett játékot követően sajnos a félidő után már nem tudtuk folytatni az első két negyedre jellemző gyors, precíz támadójátékunkat. Jöttek a hibák, amelyek kontrakosarakat eredményeztek. Bár tudtuk, hogy az ellenfél jól dob kívülről, beragadtunk, és nem jöttünk ki a külső dobásokra. Tizenkilenc pontos előnyünket sajnos nagyon gyorsan ledolgozta a vendégcsapat. Ezt fejben nem tudtuk feldolgozni, még jobban szétestünk, így nem nyerhettük meg a találkozót. Pozitívum, hogy amikor koncentráltabbak voltunk, nagyon jól ment a támadójáték – de lehet, hogy ellenfelünk ma jobban akarta a győzelmet”.

Kerényi György