Hiányos csapattal is tisztesen helytállt az U11

Az U11-es Bajnokság harmadik fordulójában a MEAFC Szürke Farkasok és az Egri Kék Oroszlánok csapatát fogadták a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix ifjai. Az előrejelzések egyáltalán nem voltak biztatók, hiszen betegség miatt több játékos nem vehetett részt a tornán, és ugyancsak többen még lábadozó állapotban vállalták a meccseket.

A mindezek ellenére is pörgős, izgalmas mérkőzésekről Szabó Dániel edző számolt be nekünk.

MEAFC Szürke Farkasok – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix U11: 74-27

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix U11 – Egri Kék Oroszlánok: 40-62

 

„A mi szemszögünkből sajnos lehetett igazi tétje ennek a fordulónak, ugyanis sok volt a betegünk, és így nem állhattunk ki megfelelő létszámban. Akik viszont el tudtak jönni a meccsekre, kihozták magukból  a legtöbbet, és ezért büszke vagyok rájuk – többek között azért is, mert sokan szintén betegség után vállalták a játékot.

Ez  a két meccs jó viszonyítási alap volt ahhoz, hogy lássuk, mégis hol tartunk az A csoport csapataihoz képest. Ha nincs ennyi betegünk, és tudtunk volna a megszokott létszámban készülni, akkor egy győzelem is sikerülhetett volna. Így visszamegyünk a B csoportba, ahol az a célunk, hogy egy forduló alatt ismét feljussunk az A csoportba, és akkor már teljes csapattal állhatunk majd ki a legjobbak ellen. Gratulálok a csapatnak, jó úton haladnak afelé, hogy a legjobbak között jegyezzék őket!”

Kerényi György